School Diemen

Ideeën workshop ‘leerlingen’ middelbare school Diemen

OSDiemen, de toekomstige middelbare school voor Diemen, heeft een workshop ‘Het Beste Idee voor de OSD’ gehouden voor leerlingen uit groep acht van alle basisscholen in Diemen en Duivendrecht. De feestelijke finale vindt woensdagmiddag 28 november plaats in De Noorderbreedte. Deelnemers aan de workshops geven daar presentaties over vier thema’s: het onderwijs, de omgang met elkaar, de buitenkant en de binnenkant van de (nieuwe) school. Verder zal Saskia Grotenhuis, directeur van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer waarvan de Diemer middelbare school een dependance moet worden, verdere uitleg geven over de plannen voor en stand van zaken met OSDiemen. Ouders van de leerlingen uit groep 8 zijn per brief uitgenodigd voor de bijeenkomst.