Mantelzorgers Diemen

Cultureel Diemen presenteert zich op Open Podium

Een groot aantal culturele verenigingen en organisaties uit Diemen presenteert zich tijdens het Open Podium dat op zondag 10 februari wordt gehouden in Theater De Omval. Na een feestelijke opening door het slagwerkensemble van de Muziekschool Diemen zijn er onder meer dansoptredens van OnPoint Dancelab en Moving Harmony. Verschillende grote en kleine koren zullen zich laten horen en de Theatergroep Diemen presenteert zich op het podium van de grote zaal. Meer muziek komt uit de DJ booth van Sico Vox, Het Diemer Orkestje en het MDM jazzorkest. Er is beeldende kunst en een kleine informatiemarkt. De Stichting Welzijn Diemen presenteert waar een aantal kinderen als naschoolse activiteit hard aan hebben gewerkt. Het complete programma is binnenkort te vinden op www.muziekschooldiemen.nl. De toegang is gratis en het programma start om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur.