Nieuwe site vrijwilligersbeweging Serve the City Diemen

De vrijwilligersbeweging Serve the City Diemen heeft een nieuwe website www.stcdiemen.nl in gebruik genomen. StC Diemen bestaat uit mensen van alle leeftijden die zich willen inzetten voor Diemen. De groep organiseert vrijwilligersprojecten waar een ieder aan mee kan doen. Voor de komende weken staan onder meer zingen in De Diem, Valentijnskoekjes maken en uitdelen door bewoners van Sierpeerhof, een filmmiddag bij De Fruittoren en winkelacties voor de Voedselbank op de agenda. Vrijwilligers voor dergelijke activiteiten kunnen zich opgeven via de website. Serve the City is in 2005 gestart in Brussel en heeft zich verspreid naar andere wereldsteden in Europa, Afrika en Amerika. In Nederland zijn dat nu onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Tilburg en Utrecht. Sinds geruime tijd is ook Diemen met een reeks activiteiten bij dat netwerk aangesloten.