Mantelzorgers Diemen

Volle bak voor Open Podium in De Omval in Diemen

Het Open Podium van een groot aantal culturele verenigingen en organisaties in Diemen trok zondag, zoals gebruikelijk, weer een volle bak naar Theater De Omval. De feestelijke opening werd verzorgd door het slagwerkensemble van de Muziekschool Diemen die dit jaar zijn dertigjarig jubileum viert. Daarna keek en luisterde een geboeid publiek naar optredens van onder meer Theatergroep Diemen, de resultaten van naschoolse activiteiten van de Diemer schooljeugd en dansoptreden van OnPoint Dancelab en Moving Harmony. Ook waren er presentaties van de Diemer Harmonie en van beeldhouw- en schildergroepen en optredens van het Diemer Orkestjes met het kinderkoor van Basisschool De Ark, The Titanics, het seniorenkoor Carpe Diem en het MDM Jazzorkest. Bij dat alles was vooral ook de jeugd sterk vertegenwoordigd, aangemoedigd door ouders en grootouders.