Diemens bedrijf plant knotwilgen in het Diemerbos

Het op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen gevestigde Milieu Service Nederland heeft samen met partners Cushman & Wakefield en a.s.r. real estate in het Diemerbos een cheque ter waarde van €1.692,- overhandigd aan het Buitenfonds. Boswachter Mirjam de Hiep nam uit naam van Staatsbosbeheer Noord-Holland de cheque in ontvangst. Van het bedrag wordt het Banjerbossie aangeplant terwijl tevens 110 staken van knotwilgen zijn gekocht. Onder het toeziend oog van de boswachter gingen vertegenwoordigers van Milieu Service Nederland en haar partners direct aan de slag met het aanplanten van die bomen. De cheque vertegenwoordigt de waarde van een gerecyclede perscontainer die de beide partnerbedrijven niet meer nodig hadden nadat ze hun afvalbeheer op advies van Milieu Service Nederland hadden verduurzaamd. Het Diemense bedrijf zelf besloot de waarde van het gerecyclede staal te verdubbelen en dit aan een duurzaam initiatief te schenken. Milieu Service Nederland is een landelijke afvalinzamelaar voor de zakelijke markt die sinds 2017 is gevestigd in Diemen pal naast het Diemerbos.