Action WC Diemerplein

Horeca aanbod in winkelcentrum Diemerplein uitgebreid

Het aantal horecazaken in winkelcentrum Diemerplein is opnieuw uitgebreid met de opening van Bammy’s wok. Dat wok-eetcafé en afhaalbedrijf is gevestigd aan de ‘horecakant’ langs het Diemerplein zelf op de locatie waar eerder onder meer Lunchroom Amelia zat. Onlangs werd in Diemerplein ook vlaaienwinkel Limburgia onder een nieuwe eigenaar heropend. Het horecadeel daarvan is echter nog steeds niet volledig in gebruik omdat de langzaam malende molens van de gemeente de vergunning nog niet hebben verstrekt. Aan de andere kant dreigt er mogelijk slecht nieuws voor Intertoys dat een grote vestiging in Diemerplein heeft tegenover de Hema. De keten van speelgoedwinkels heeft uitstel van betaling aangevraagd, hoewel daarbij is meegedeeld dat alle vestigingen voorlopig open blijven.