Vrijheidsmaaltijd

Diemen zoekt vrijwilligers voor derde Vrijheidsmaaltijd

Daarom Diemen zoekt vrijwilligers voor de derde Vrijheidsmaaltijd die zal worden gehouden op 5 mei op het Diemerplein. De twee eerste edities waren een groot succes met vorig jaar meer dan 250 Diemenaren. ‘’Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk daar regelmatig bij stil te staan en zeker op 5 mei. Elke Diemenaar en iedereen die zich betrokken voelt bij Diemen is weer van harte welkom,’’ schrijft burgemeester Erik Boog. Het evenement kan echter niet bestaan zonder vrijwilligers die heerlijke maaltijden bereiden, zegt Daarom Diemen op Facebook. De organisatoren zijn daarom op zoek naar bewoners die willen helpen bij het koken. Ook vrijwilligers die helpen bij het opbouwen of weghalen van de tafels of bij het organiseren van het evenement zijn welkom. Aanmelden als vrijwilliger kan tot 22 maart via een mail naar info@daaromdiemen.nl