Weer beroving in omgeving van station Diemen-Zuid

Bij metrostation Diemen-Zuid is zondag rond een uur of zes opnieuw een beroving gepleegd. Dat gebeurde aan de kant van de Diemerdreef, blijkt uit een oproep op Burgernet. De verdachte is daarbij gevlucht in de richting van het benzinestation aan de Bergwijkdreef. Hij is getint, rond de 20 jaar oud, dun, lang en draagt een blauwe jas en zwarte broek. Burgernet meldt dat de zoekactie is afgesloten maar dat de verdachte niet is gevonden. Over het slachtoffer is verder nog niets bekend. Afgelopen donderdag is op klaarlichte dag een 17-jarige scholiere op het Scholeksterpad in dezelfde omgeving beroofd door twee mannen. Zij raakte daarbij licht gewond en raakte al haar bezittingen kwijt. De politie kon na tips van omstanders over het kenteken van de vluchtauto later drie verdachten aanhouden.