Musical en concert op culturele agenda voor Diemen

De jubileum musical van Edog en een samenwerkingsconcert van de Diemer Harmonie met een collega-vereniging uit Sassenheim zorgen voor een druk weekend in de culturele agenda voor Diemen. Musical vereniging Edog biedt op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart haar jubileum-voorstelling ‘Titanic’ in de tot theater omgebouwde Sporthal Diemen aan de Prins Bernhardlaan. ‘’Een schip. Een ijsberg. Meer heeft u waarschijnlijk niet nodig, om te weten waar onze jubileumvoorstelling over gaat. Maar deze 4 woorden staan voor heel veel meer. Ze staan voor dromen: dromen van een nieuw toekomst in een nieuw land, van nieuwe technologische ontwikkelingen, van roem, van aanzien, van geld. Maar ze staan ook voor de uiteindelijke nachtmerrie, waartoe deze reis zou leiden, het verdriet, de machteloosheid, de angst, de woede,’’ aldus Edog over de musical voor dit jaar. Kaarten voor Titanic kosten 22,50 euro voor volwassenen en 15 euro voor jongeren tot 18 jaar en zijn te bestellen via edog.nl. De Diemer Harmonie houdt eveneens op zaterdagavond 23 maart een uniek samenwerkingsconcert met het Groot Harmonieorkest van de Chr. Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim. Het concert begint om 20.00 uur in theater De Omval. Kaarten kosten tien euro en zijn te bestellen via penningmeester@diemerharmonie.nl.

(archieffoto)