Laatste kantoren van ‘oud’ Holland Park gesloopt

De laatste kantoren in de voormalige zakenwijk Bergwijkpark Noord, nu Holland Park, in Diemen worden gesloopt. Alleen het halfronde Diemer Circle, het hoofdkantoor van de Holland Park organisatie en van Snippe Projectontwikkeling dat de nieuwe wijk laat bouwen, staat nog overeind maar dat gaat binnenkort ook tegen de vlakte. Op deze plek verrijst een volgend woongebouw met 290 appartementen. Inmiddels wordt in Holland Park ook op enkele plaatsen gewerkt aan de verdere afronding van de openbare ruimte. Aan de kant van de (verlegde) Bergwijkdreef is verder de bouw van nog twee woongebouwen, de Parkblokken met samen 300 appartementen, volop aan de gang. Bewoners van Holland Park zouden wel graag meer winkels in dit gebied zien en dringen ook regelmatig aan op uitbreiding van de AH-winkel op de nabijgelegen Our Campus.