Saan Diemen investeert fors in nieuwe voertuigen

Koninklijke Saan in Diemen heeft de laatste tijd fors geïnvesteerd in haar wagenpark. Zo is onder meer een nieuwe Liebherr LTM 1060-3.1 mobiele telekraan aangeschaft met een mastlengte van 48 meter die goed inzetbaar is op de vele bouwplaatsen rondom de vestigingen Diemen, Tilburg en Utrecht. Verder is een super wendbare combinatie van een Daf XF 450 FTN 6×2 trekker met een Faymonville MAX110 schuifzeilenoplegger afgeleverd (foto) die ook voor internationale opdrachten ingezet kan worden. Deze nieuwe combinatie wordt vanuit de vestiging in Tilburg ingezet voor het verhuizen van zware machines, het vervoer van zware heftrucks en het aan- en afvoeren van ander zwaar materieel bij de Industriële Verhuizingen die Saan uitvoert. Verder is ook nog een Schmitz schuifzeilenoplegger afgeleverd voor machineverplaatsingen voor klanten in o.a. de foodsector, de medische- en de maakindustrie. ‘’Al deze investeringen zijn gemaakt om het wagenpark uit te breiden maar zeker ook ‘up to date’ te houden zodat Saan goed voorbereid is op de toekomst. De eigen Technische Dienst zorgt voor het juiste onderhoud van deze nieuwe investeringen en het gehele Saan-wagenpark. Elke nieuwe trekker, oplegger of kraan krijgt daarom eerst een grondige technische inspectie voordat hij goedgekeurd wordt en de weg op kan’’, aldus het Diemer bedrijf.