Bergwijkpark Diemen

Nielsen Benelux in Diemen benoemt nieuwe directeur

Bij Nielsen Benelux, dat is gevestigd aan Diemerhof in de Diemer kantorenwijk Bergwijkpark-Zuid, is Johan Vrancken benoemd tot algemeen directeur. Hij vervangt Pedro Lima die sinds begin 2016 leiding gaf aan Nielsen in Nederland en Belgie maar nu overgaat naar een nieuwe functie binnen het bedrijf. Vrancken heeft een carrière van twintig jaar in diverse management-, start-up- en brand marketing functies en was onlangs nog directeur van Nielsen Singapore. Nielsen is een mondiaal opererend measurement en data analytics bedrijf dat inzicht biedt in consumenten en markten wereldwijd. Al meer dan 90 jaar levert Nielsen data en analyses gebaseerd op wetenschappelijke nauwkeurigheid en innovatie, waarbij steeds nieuwe manieren ontwikkeld worden om de belangrijkste vragen voor de media-, advertentie-, retail- en FMCG-markt te beantwoorden. Nielsen, een S&P 500 onderneming, is actief in meer dan 100 landen die samen meer dan 90% van de wereldbevolking beslaan.