Diemer mascotte Diemo viert verjaardag met kinderfeest

Diemo, de kindermascotte van Daarom Diemen, heeft zijn tweede verjaardag gevierd met een goed bezocht kinderfeest op het Diemerplein. Voor kinderen tot twaalf jaar, maar ook een flink aantal oudere, stonden een stormbaan, verschillende springkussens en een opblaas glijbaan klaar. Ook konden ze zich laten schminken, meedoen aan een kleurwedstrijd – waarvoor Diemo zelf de prijzen uitreikte -, ringgooien en meedoen aan enkele andere spelen. Diemo zelf liet zich met tientallen kinderen én ook een aantal volwassenen op de foto zetten. De mascotte heeft zich de afgelopen twee jaar een grote bekendheid verworven onder de Diemer jeugd. Zo is de Diemo present geweest bij evenementen als het Loswalfestival en de sinterklaasoptocht en is hij ook vaak aanwezig in de openbare bibliotheek of het Duran-zwembad.