openingsfeest

Boerderij op IJburg in Over-Diemen viert eerste lustrum

Boerderij op IJburg op Over-Diemen viert op zondag 26 mei haar eerste lustrum. Ook wordt de nieuwe locatie officieel geopend. ‘’In vijf jaar tijd hebben we de dromen uit de begintijd meer dan waar gemaakt en we verheugen ons op een toekomst waarin nog veel meer gaat gebeuren. Iedereen doet met elkaar mee aan (paarden) sport, spel en educatie, nu op een prachtige nieuwe locatie met innovatie architectuur. Er is volop ruimte voor natuurbeleving door de aantrekkelijke ligging in het groen tussen de bomen (met speelplekken!) en dankzij de boerderijdieren (sinds kort is er zelfs een stoer veulentje!,’’ schrijft de Stichting Kyra Foundation die de boerderij beheert. Het feest begint om 13.00 uur en het programma omvat activiteiten als een ponymaatjes-instuif, demo’s van de voltigeles en andere lessen, informatie van de BIJBURG imkers schaapscheren.