Weekend staat in Diemen in teken van het Loswalfestival

Komend weekend staat in Diemen weer in het teken van het Loswalfestival. Dat driedaagse evenement wordt al voor de twaalfde keer gehouden op de Loswal langs de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het programma begint vrijdag 17 mei om 18.00 uur met de bekende kinder- en sportmarkt. Daaraan wordt onder meer meegewerkt door SV Diemen, Zeeburg en de Diemer Gymnastiek Vereniging, Vrijdagavond en zaterdag wordt op de Loswal en in omliggende straten weer de braderie gehouden. Op zondag is er de bekende Veiligheidsdag waaraan onder meer de politie, brandweer, GGD en de EHBO meewerken. Zowel vrijdag- als zaterdagavond treden in de grote feesttent veel bekende Nederlandse artiesten op, wat wordt gesponsord door het Wapen van Diemen en café Het Pandje. De toegang tot het Loswalfestival is gratis.