Grote drukte op 12e editie Loswalfestival in Diemen

De 12e editie van het Loswalfestival trekt weer veel Diemenaren en anderen naar de Loswal langs de Weespertrekvaart en de omliggende straten in Diemen-Zuid. De grote braderie – één van de grootste die in dit deel van Nederland wordt gehouden – maar vooral de vele attracties voor kinderen konden zich vrijdagavond en zaterdag in een grote belangstelling verheugen. Slechts enkele van de vele marktkramen waren daarbij dit jaar bemand door Diemer verenigingen of instellingen. Vrijdag- en zaterdagavond trad een aantal bekende Nederlandse artiesten op in de feesttent. Zondag wordt het Loswalfestival zoals altijd afgesloten met een grote veiligheidsdag waaraan medewerking wordt verleend door onder meer de ambulancedienst, de politie en brandweer van Diemen, de dierenambulance en de EHBO.