Hypotheekbond maakt snelle groei door in Diemen

De Nationale Hypotheekbond is in de twee jaar sinds het is gevestigd in een kantoor aan Diemermere in Diemen gegroeid van 16 naar 34 medewerkers. Dit jaar wil de Hypotheekbond nog tien extra senior PHP Developers zien aan te trekken om het team van programmeurs verder uit te breiden. Vanwege die groei heeft het bedrijf meer ruimte gehuurd in het pand aan Diemermere 1. Die nieuwe ruimte wordt momenteel verbouwd om de nieuwkomers een goede werkplek te kunnen bieden. Het kantoorgebouw in kantorengebied Bergwijkpark Zuid biedt onder meer een bar, gym, binnentuin en een uitgebreid restaurant. De Nationale Hypotheekbond, die dit jaar 12 jaar bestaat, is een software leverancier die financieel dienstverleners en geldverstrekkers voorziet van bruikbare signalen vanuit hun eigen klantenportefeuille. Doel is het pro-actief beheren en tevreden houden van Nederlandse huishoudens met hun financiĆ«le producten. Medewerkers van het Diemense bedrijf schuiven regelmatig aan bij programma’s Kassa en Radar om inzichten te geven of een bijdrage te leveren.