Pantar baas

Sociaal werkbedrijf Pantar houdt open dag in Diemen

Pantar, het grootste sociaal werkbedrijf in de regio Amsterdam en Diemen, houdt woensdag 19 juni open dag op al haar vestigingen. Op de hoofdlocatie aan Kriekenoord bij Plantage de Sniep in Diemen is iedereen van 13.00 tot 15.30 uur welkom voor informatie en een reeks activiteiten. Op het programma staan onder meer demonstraties en rondleidingen voor documenten digitaliseren en cateringwerkzaamheden, bij het magazijn en de technische dienst en bij transport en logistiek. Ook worden workshops gegeven over het in- en verpakken van producten, het verzorgen van mailings, chocolade en snoepgoed wegen, soep en soethies maken en het bedienen van de pompwagen. ‘’Wij zijn Pantar. Een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Een kleurrijke en diverse organisatie die in een beperking geen beperking ziet. Dat is onze kracht,’’ aldus het bedrijf op de website. Pantar houdt tegelijk ook open dag bij haar locaties in Amsterdam.