Open dag Pantar met ruim 500 bezoekers een succes

Ruim 500 mensen hebben woensdagmiddag de open dag van Pantar bij de hoofdvestiging in Diemen en op locaties in Amsterdam bezocht. Familie en vrienden van medewerkers, maar ook verschillende opdrachtgevers, buurtbewoners en andere geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen tijdens deze interactieve middag. “Verrassend om te zien wat hier allemaal wordt gedaan”, aldus een enthousiaste buurtbewoner. De bezoekers konden meedoen aan allerlei activiteiten en workshops, zoals soep maken, bladblazen en fietsen repareren. “Wij zijn blij met deze opkomst”, aldus Pantar-directeur Lex de Boer. “We hebben goed kunnen laten zien wat we Amsterdam en Diemen te bieden hebben.” Alle werkzaamheden van Pantar zijn op een of andere manier wel voorbij gekomen tijdens de open dag. “Goed om te zien dat bezoekers ook actief meededen met de verschillende workshops. Zo hebben zij zelf kunnen ervaren wat het werk inhoudt.” Ook de Pantar-medewerkers vonden het bijzonder om hun werk te laten zien aan zoveel mensen. “Het is enorm leuk om mensen te ontvangen en te kunnen vertellen over mijn werk. Ik heb heel veel vragen kunnen beantwoorden. De bezoekers waren ook echt enthousiast. Dat maakt me trots.”