Holland Park Diemen krijgt een eigen gezondheidscentrum

De nieuwbouwwijk Holland Park in Diemen-Zuid krijgt dit jaar nog een eigen gezondheidscentrum. Daar komt zo goed als zeker ook één van de recent door gezondheidscentrum Diemen-Zuid aangetrokken nieuwe huisartsen te werken. Ook komen er fysiotherapeuten en komt er een vestiging van de Diemer Apotheek. Het gezondheidscentrum, dat wordt gevestigd in de onderbouw van Blok 5 vlak achter het Zorginstituut Nederland, wordt een dependance van het Sport Medisch Centrum dat gevestigd is aan de Burg. van Tienenweg hoek Burg. Bickerstraat. ‘’Wij kunnen jullie met trots meedelen dat wij SMC Diemen overeenstemming hebben bereikt met de bestuurders van Holland Park. In het najaar van 2019 zullen we een geheel nieuw, fris en modern gezondheidscentrum/plein gaan openen,’’ zegt Mark Kaandorp van SMC. Hij benadrukt daarbij dat het centrum in het centrum van Diemen gewoon blijft bestaan.