Weergeentreinen

Dit weekend weer geen treinen van/naar station Diemen

Op het NS-station in Diemen-Centrum komen dit weekend opnieuw geen treinen. Het treinverkeer is deze keer gestremd wegens werkzaamheden aan het spoor tussen Weesp en Amsterdam-Muiderpoort. NS heeft inmiddels bij station Diemen de bekende waarschuwingsborden geplaatst. Reizigers dienen gebruik te maken van vervangend busvervoer van en naar Muiderpoort of Weesp waardoor de reis tot een half uur langer kan duren. Op de perrons van station Diemen is verder met borden aangegeven dat het treinverkeer vrijwel de hele maand augustus verder verstoord zal zijn. Dat is noodzakelijk wegens werkzaamheden tussen Schiphol, Amsterdam CS, Amersfoort en Almere. Die verstoring in augustus geldt niet alleen voor het weekend maar ook op werkdagen, blijkt nu al uit de reisplanner van NS.