wereldfestival 2018

Derde editie Wereldfestival in centrum van Diemen

Voor de derde keer wordt zondag 7 juli het Wereldfestival gehouden op het Van Markenplantsoen achter winkelcentrum Diemerplein in Diemen. Het festival, dat om 12.00 uur begint, biedt dans- en muziekoptredens van artiesten zoals Lauwtje, Yes-R, Makkie en Zoë-Jadha. In het middagprogramma treden verschillende bands op zoals de roots reggae band Dei.3avu, de 10-koppige latinband Acción Con Clave, de dakka marrakchia band Dakka Sindibad en de popband 22xloud. Ook kunnen bezoekers meedoen met een kizomba dansworkshop van het internationaal bekende Mistura Movement. Rond het festival is een wereldmarkt met eten en drinken alsmede een beauty corner met haar invlechten, nagel styling, cosmetica producten en henna tattoo. Voor de kinderen is er een springkussen en kinderschmink. De toegang is gratis. Het doel van het Wereldfestival is het bijeenbrengen van verschillende culturen en nationaliteiten en het vergroten van de saamhorigheid. De organisatie is in handen van stichting Roots and Wings en OnPoint Dancelab in samenwerking met Daarom Diemen. Het programma is te vinden op www.wereldfestivaldiemen.nl

archieffoto