Markant cursus

Markant zoekt nog zomervrijwilligers voor mantelzorg

Markant ondersteunt mensen die langdurig en intensief zorgen voor een ander. Om deze zorg vol te houden is het belangrijk dat zij af te toe even iets voor zichzelf kunnen doen en op adem kunnen komen. Markant helpt daarbij door vrijwilligers in te zetten. ‘’Als vrijwilliger kan je echt iets voor een ander betekenen. Gewoon door er te zijn, aandacht te geven of samen iets leuks te doen. Bijvoorbeeld samen spelletjes doen, samen naar de markt, praten over vroeger of koffie drinken. Dit kan een uur per week of vaker.’’ Vrijwilligers krijgen gratis scholing en een vergoeding voor onkosten. ‘’Daarnaast leg je nieuwe contacten, ontwikkel je je persoonlijk en staat het goed op je CV.’’ Wie de komende zomerweken nog beschikbaar is en zich in wil zetten als zomervrijwilliger kan contact opnemen met info@markant.org of 020 886 88 00.