KPN maakt goede vorderingen bij glasvezelnet Diemen

KPN NetwerkNL heeft de aanleg van glasvezelkabels in Diemen-Noord bijna afgerond. Over een goede maand, op 19 augustus, wordt daar begonnen met het aansluiten van de woningen. Het is de bedoeling om het hele project in Diemen-Noord in oktober af te ronden. Op dit moment wordt ook volop gewerkt aan de aanleg van kabels in Diemen-Centrum. KPN NetwerkNL zal binnenkort aankondigen wanneer dat werk begint in Diemen-Zuid. De komende maanden worden ook in die delen van Diemen de woningen aangesloten. Het streven is dat de laatste aansluiting in Diemen voor februari volgend jaar is gerealiseerd. KPN NetwerkNL vraagt bewoners wel daar zoveel mogelijk medewerking aan te verlenen, bijvoorbeeld door thuis te zijn op de afgesproken tijd en de deur ook te openen voor de monteur. Die monteurs kunnen zich altijd legitimeren. Tijdens het project zijn er twee informatiepunten, in winkelcentrum Diemen-Noord op vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur en in winkelcentrum Diemerplein bij Albert Heijn op woensdag van 12.00 tot 20.00 uur.