Bouw hoogbouw woningen Plantage de Sniep gestart

Aan de rand van de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep in Diemen, boven en rond het eindpunt van tramlijn 19, is de bouw gestart van een complex met 102 appartementen tot negen verdiepingen hoog. Het wooncomplex M&T is een ontwikkeling van het woningfonds van a.s.r. real estate. Het bestaat uit twee gebouwen, één van 38 woningen met 33 parkeerplaatsen waarvan de bouw nu is begonnen en één van 64 appartementen met 54 parkeerplaatsen dat in oktober start. De woningen in dit complex krijgen geen gasaansluiting. Dankzij goede afspraken met de gemeente Diemen en het GVB zal tram 19 gedurende de bouw gewoon blijven rijden. Naast deze 102 woningen krijgt woningcorporatie De Alliantie in het project 105 sociale huurwoningen in bezit. De ontwikkelaar van de gebouwen is DID Vastgoedontwikkeling uit Utrecht, de aannemer is Bot Bouw uit Heerhugowaard.