Feesttent Willeke Alberti

Diemer Festijn maakt programma op 22 augustus bekend

De organisatie van het Diemer Festijn zal het programma voor de 37e aflevering op 22 augustus bekend maken. Het evenement wordt dit keer gehouden van 3 tot en met 7 september. Om dat mogelijk te maken is de Ouddiemerlaan door het centrum van Diemen vanaf de voorafgaande maandag afgesloten waardoor ook bus 44 om zal rijden. Op een deel van het Diemerplein en het parkeerterrein naast het Gemeentehuis komt zoals elk jaar een kermis. Het festijn biedt zoals gebruikelijk een aantal vaste programmapunten. Zo is er op woensdagmiddag een feest voor de ouderen in Diemen, treden op de avonden een reeks bekende Nederlandse artiesten op en wordt het festijn zaterdag afgesloten met een kramenmarkt, een kleine vrijmarkt, de Gemeente- en veiligheidsdag en een vuurwerk.

(archieffoto)