Werken in centrum Diemen leiden tot woud aan gele borden

De grote opknapbeurt van Centrum-West, het deel van Diemen tussen de Arent Krijtstraat en de Burg. Bickerstraat, is op veel plaatsen in volle gang. Zo wordt momenteel gewerkt aan en rond het Schoolpad en de kruising met de Schoolstraat wat tot een woud aan gele omleidingsborden – met bijna een compleet alfabet aan route-aanduidingen – leidt op het Wilhelminaplantsoen en andere omringende straten. De Paulus Emtinckweg en de Gerard Burghoutweg zijn inmiddels afgerond. In de Burg. Bickerstraat is een grote ‘krater’ gegraven voor het vernieuwen van het wegdek. Omdat het verkeer in deze doorgaande straat door moet gaan is rond die werkput een tijdelijke weg aangelegd. Het deel van deze weg tussen de Burg. van Tienenweg en de Diemerbrug wordt in een later stadium onder handen genomen.