Holland Park

Brede school in Holland Park Diemen voor 2021/22 gepland

De gemeente Diemen hoopt dat de nieuwe brede school die gebouwd moet worden in Holland Park in Diemen-Zuid voor het schooljaar 2021/22 kan worden opgeleverd. De aanbesteding is echter nog niet afgerond en een definitieve planning zal pas gemaakt kunnen worden na de gunning, aldus B&W in antwoord op raadsvragen van de VVD. De brede school in Holland Park telt straks 700 leerlingen en moet de bestaande school Het Atelier bij winkelcentrum Kruidenhof in Diemen-Zuid vervangen. Het complex zal verder een gymzaal, kinderopvang voor rond de 100 kinderen en een peuterspeelzaal omvatten. De school maakt deel uit van de plannen voor Holland Park West en zal volgens de huidige inzichten zo’n 14 miljoen euro gaan kosten.

(archieffoto)