Burg. Bickerstraat Diemen-Centrum weken afgesloten

De Burg. Bickerstraat in Diemen-Centrum is van maandag 4 november tot de Kerst vanaf het Van Medenbach Wakkerplein tot de Hartveldseweg afgesloten voor alle verkeer. Nadat eerder deze zomer de Burg. Bickerstraat tussen het Schoolpad en het Van Medenbach Wakkerplein is opgeknapt, begint de aannemer nu met werkzaamheden aan de rest van deze straat. De gemeente waarschuwt omwonenden dat vooral het verwijderen van het wegdek de nodige geluidshinder zal veroorzaken. ‘’Helaas is er geen andere mogelijkheid om deze werkzaamheden op een andere wijze uit te voeren. Wij hopen dan ook te mogen rekenen op uw begrip en geduld.’’ Het eenrichtingverkeer in de straat wordt tijdelijk opgeheven waarbij fietsverkeer wordt omgeleid via de Ouddiemerlaan. Voetgangers kunnen wel gebruik maken van het trottoir. Bus 44 en nachtbus 287 rijden richting Bijlmer Arena om via de Arent Krijtstraat maar dat heeft geen gevolgen voor de bestaande haltes. Na de kerstvakantie wordt de laatste fase van de Burg. Bickerstraat (het gedeelte Wilhelminaplantsoen – Schoolpad) aangepakt.