Dagopvang Diemen

Leef- en Leerpunt gaat van start in Buurthuis Diemen-Zuid

In Huis van de Buurt ’t Kruidvat in Diemen-Zuid start op donderdag 7 november het Leef- en Leerpunt. Daar kunnen bezoekers terecht met vragen over het leren van Nederlands, computervaardigheden en rekenen & budget. Deelnemers kunnen er zelfstandig aan de slag met de computer, meedoen aan een activiteit of informatie krijgen over ander aanbod in de buurt. Nieuw is een Maatjesproject waarbij vrijwilligers worden gekoppeld aan deelnemers voor het leren van de taal, hulp op de computer of thuisadministratie. Huis van de Buurt ’t Kruidvat zoekt hiervoor nog vrijwilligers. Het Leef en Leerpunt wordt op de 7e november officieel geopend door wethouder Jeroen Klaasse. Aanmelden of verdere informatie bij Dannielle Hendriks van Stichting Welzijn Diemen, leefenleerpunt@welzijndiemen.nl