Aldi naar Diemen

Aldi blijft zoeken naar plek voor groot nieuw filiaal in Diemen

Supermarkt Aldi is nog steeds op zoek naar een locatie voor een supermarkt in Diemen. Aldi wil daarbij graag een groot nieuw filiaal in Diemen, zegt een woordvoerster van het bedrijf. Aldi kijkt echter niet naar een vrijgekomen pand naast McDonalds op de Sniep of naar het nog altijd leegstaande winkelpand in Holland Park. Naar welke locaties in Diemen Aldi dan wel kijkt wordt nog niet bekend gemaakt. ‘’Op dit moment is het nog te vroeg om verdere uitspraken te doen,’’ aldus de woordvoerster. Aldi is al geruime tijd bezig met plannen om een filiaal in Diemen te vestigen. Veel bewoners laten ook regelmatig weten dat ze die discountwinkel graag in Diemen zouden zien verschijnen. Een vestiging in winkelcentrum Diemerplein is uitgesloten omdat daar al twee supermarkten zitten.