Politie controle stations

Politie houdt toezicht in Diemen-Zuid na aantal straatroven

De politie van Diemen heeft donderdag extra toezicht gehouden in Diemen-Zuid in verband met een aantal gepleegde straatroven. De meldt de politie van Diemen/Ouder-Amstel op Facebook. Eerder op donderdagmiddag meldden bewoners van Our Campus dat er een beroving had plaatsgevonden op het perron van metrostation Diemen-Zuid. Een paar dagen geleden was ook al een soortgelijk geval gemeld door bewoners van het nabijgelegen studentencomplex aan de Bergwijkdreef. Beide gevallen zijn echter niet gemeld of bevestigd door de politie. De politie van Diemen hield verder samen met de verkeersdienst een bromfietscontrole op het Aalscholverpad. Daarbij werden 69 voertuigen gecontroleerd en acht bekeuringen uitgedeeld wegens een te hoge constructiesnelheid. Ook kreeg een berijder een bon omdat een achterop zittend kind niet de juiste helm op had.