Burgemeesters openen Diemer December Dagen 2019

Burgemeester Erik Boog en kinderburgemeester Emilie van Mens openen op vrijdagavond 13 december de “Diemer December Dagen” met het ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom op het voorplein van het gemeentehuis. Daarbij worden kerst- en andere liederen gezonden door Voice Female en het Gospelkoor en zijn er optredens van operettegezelschap EDOG en Michael Nobbe. Nieuw dit jaar is een voorstelling van het Kleine Theater voor zowel kinderen als volwassenen. Tevens staat er een snowglobe, is is een kinderdisco en kan men meedoen aan een workshop kerstballen versieren. Scouting Diemen zorgt zoals gebruikelijk voor glühwein, Albert Heijn Diemen deelt warme chocolademelk uit en oliebollenkraam Verwijk trakteert ieder op een oliebol. Ook is er een Meet and Greet met Diemo, de mascotte-eend van Daarom Diemen. Het programma begint om 18.45 uur.

(archieffoto)