Schrijfdag Amnesty Write for Rights 2019 ook in Diemen

Amnesty International organiseert ook dit jaar weer een schrijfdag in Diemen. Die vindt plaats in het kader van de Internationale Dag van de Rechten van de Mens op 10 december. Tijdens deze Write for Rights 2019 besteedt Amnesty International speciale aandacht aan kinderen en jongeren. In heel Nederland gaan mensen brieven schrijven. Alleen thuis, of samen in een café, buurthuis, bibliotheek, school, bij de sportclub of tijdens een van de vele schrijfevenementen die in het hele land worden gehouden. Mensen schrijven brieven met pen en papier of online om autoriteiten op te roepen de jongeren die onrecht is aangedaan te steunen. In Diemen kan geschreven worden van 11.00 tot 16.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Voor schrijfbenodigdheden wordt gezorgd en er is informatie over de jongeren voor wie wij schrijven. Om ongeveer 12:30 uur komt burgemeester Erik Boog van Diemen meeschrijven.

(archieffoto)