Plein in Holland Park Diemen voor ’t eerst in kerstsfeer

Het centrale plein in de nieuwbouwwijk Holland Park in Diemen is nagenoeg klaar. Voor het eerst is er dit jaar ook een verlichte kerstboom neergezet. Bovendien verkoopt de bloemenzaak, de enige winkel die tot nu toe in Holland Park is gevestigd, er ook voor de eerste keer kerstbomen naast veel andere kerstdecoratie en -benodigdheden. Om de hoek wordt verder hard gewerkt aan een lunchroom en koffiezaak die binnenkort de deuren zal openen. De overige winkelpanden zijn echter nog niet verhuurd. Wat tot nu toe ontbreekt zijn mensen. Ondanks het feit dat er in Holland Park inmiddels rond de 1.200 woningen zijn opgeleverd, is er op zaterdagmiddag – elders het drukste moment van de week – midden in deze nieuwe wijk van Diemen nog altijd vrijwel geen mens te bekennen.