Autostelen

Politie Diemen zoekt getuigen mishandeling oude vrouw

De politie van Diemen is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een oudere dame op de Venserkade. Het incident is gebeurd op 5 december rond 14.00 uur. De dame is na een duw ten val gekomen. Zij is door twee mensen overeind geholpen. De politie komt graag in contact met deze twee mensen die haar hebben geholpen en met eventuele andere getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of door langs te komen op het politiebureau in het centrum van Diemen. Ook kan men zich anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Drie weken geleden deed de politie van Diemen ook al een oproep voor getuigen van de mishandeling van een zwangere vrouw. Zij werd op de Venserbrug vlak bij de Venserkade eveneens geduwd door een onbekende.