Kerstweekend vol activiteiten in winkelcentrum Diemerplein

Winkelcentrum Diemerplein is dit weekend voor de Kerst weer het toneel voor een reeks activiteiten. Zo trad op diverse plaatsen, waaronder in de benedenhal bij Albert Heijn, het Gospelkoor Deliverance op met kerst- en andere liederen, was er gratis warme chocolademelk en konden kinderen bij een grote donutwall een donut in kerststijl versieren om die mee naar huis te nemen. Op het Diemerplein zelf vonden de inmiddels traditionele Winterspelen voor de jeugd plaats waarbij de ijsbaan dit keer had plaatsgemaakt voor wedstrijden sneeuwballen gooien. De Winterspelen worden georganiseerd door de Stichting Welzijn Diemen in nauwe samenwerking met Daarom Diemen. Verder stond bij veel winkels het publiek vaak in de rij om de kerstboodschappen te doen of de laatste geschenken te kopen. Een groot aantal winkels in Diemerplein is de zondag voor de Kerst geopend.