Voormalige winkel Intertoys in Diemerplein weer verhuurd

In de winkel in winkelcentrum Diemerplein waar voorheen Intertoys was gevestigd, komt waarschijnlijk een nieuwe kledingzaak. Het leegstaande pand is inmiddels weer verhuurd hoewel de definitieve contracten nog niet zijn getekend. De makelaar wil desgevraagd niet meedelen om welke winkel het gaat maar in het winkelcentrum zelf is te beluisteren dat er in het Intertoys-pand een nieuwe kledingzaak komt. Ook over andere leegstaande eenheden in Diemerplein, zoals naast de Hema, zou met nieuwe gegadigden worden onderhandeld. Aan de horecakant van het winkelcentrum, op het Diemerplein zelf, is echter het wokrestaurant Bammy’s Wok weer gesloten. Op de website van dit bedrijf is verder geen informatie meer te vinden. Bammy’s Wok is het derde horecabedrijf dat het op deze locatie al na enkele maanden moet opgeven.

(archieffoto)