Kunst in Sport Gala Diemen weer in Theater de Omval

Het Kunst in Sport Gala 2020, waarbij onder meer de Diemense Sporters van het afgelopen jaar bekend worden gemaakt, vindt zondag 19 januari vanaf 20.00 uur plaats in Theater de Omval. Op het programma staan onder meer muziek door ex-PSV-er Björn v.d. Doelen, literatuur door de Diemer tienkamper en atletiektrainer Theo Danes, een breakdance demonstratie door Jur Jurskee Bouterse en een interview met de in Diemen wonende en werkende zwemlegende Edith Brigitha. Verder worden de Diemer sportvrouw, sportman, het sporttalent en de sportploeg van het jaar 2019 bekend gemaakt, net als de winnaars van de kunstwedstrijd ‘Kruip in de huid van Rembrandt’. De avond wordt gepresenteerd door Steven Dijk. De toegang is gratis, kaarten kunnen gereserveerd worden via kunstinsport.nl