Petrusschool

Basisscholen Diemen twee dagen dicht voor onderwijsstaking

Een aantal van de basisscholen in Diemen hebben laten weten op donderdag 30 en vrijdag 31 januari dicht te zijn vanwege een nieuwe landelijke staking van de leerkrachten. Scholen als de Noorderbreedte in Diemen-Noord of De Ark in Diemen-Zuid hebben dat inmiddels gemeld via Twitter of in een nieuwsbrief aan de ouders. Bij bijvoorbeeld De Kersenboom in Plantage de Sniep of Brede School Het Atelier in Diemen-Zuid is echter nog geen informatie over de stakingsdagen op de website te vinden. Ook is niet in de agenda opgenomen dat die scholen op die dagen gesloten zijn. De Sint Petrusschool in het centrum van Diemen, die behoort tot de Amsterdamse Stichting voor Katholiek, Protestants-Christelijk of Interconfessioneel Onderwijs ASKO, laat tot nu toe weten dat binnen ASKO en de school zelf nog geen besluit is genomen of zij zullen participeren aan de door de Algemene Onderwijs Bond uitgeroepen nieuwe staking.