Basisschool De Nieuwe Kring benoemt nieuwe directeur

Basisschool De Nieuwe Kring in Diemen heeft Sandra van der Meulen benoemd tot nieuwe directeur. Zij treedt op 1 februari in functie bij de school aan de Prins Bernhardlaan en is momenteel nog directeur van CBS Melodie Brede school in Rijswijk.  ‘’Het team, de leerlingen en de ouders van onze leerlingen krijgen waar ze recht op hebben; een capabele en betrokken directeur in eigen dienst. Met elkaar gaan Sandra en het team verder met datgene waar De Nieuwe Kring bekend om staat, namelijk vanuit de Jenaplanvisie samen praten, werken, spelen en vieren, zodat er een  leef- en werkgemeenschap blijft bestaan waar kinderen, ouders en leerkrachten een rijke en veilige leeromgeving creëren en handhaven,’’ stelt interim-directeur Hans Niehot. Hij blijft tot februari nog werkzaam voor de Diemer school. ‘’Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier leiding mogen geven aan deze mooie school,” voegt hij daar aan toe.