Sporthal Diemen

Sportakkoord Diemen gaat thema’s verder uitwerken

Na een vliegende startbijeenkomst wordt het Sportakkoord Diemen de komende weken verder uitgewerkt in themasessies. Dat meldt Rens van Kleij die als ‘sportformateur’ het werk aan het Sportakkoord in goede banen leidt. Aan de eerste discussie bij DKV Victoria werd deelgenomen door Diemer sportverenigingen, buurtsportcoaches, sportaanbieders, paramedici, kinderopvang en zorg- en welzijnswerkers. Daarbij passeerden onderwerpen de revue als samenwerking tussen clubs en andere partijen, optimaal gebruik van de sporthal, meer samenwerking op Sportpark Diemen of meer aandacht voor jeugd en senioren. In samenspraak met de Sportraad Diemen, Welzijn Diemen, de gemeente en SV Diemen worden nu enkele thema’s bepaald voor verdere uitwerking. Die verdere invulling vindt plaats op woensdag 5 en dinsdag 11 februari. Daar kunnen ook andere belangstellenden zich nog voor aanmelden via Stichting Welzijn Diemen.  De locaties en het tijdstip worden nog bekend gemaakt.