Werkzaamheden Burg. Bickerstraat Diemen in volle gang

In de Burg. Bickerstraat in het centrum van Diemen wordt met inzet van veel zwaar materieel gewerkt aan een grondige renovatie. Daarbij gaat het om het gedeelte tussen het Wilhelminaplantsoen en het Schoolpad waar het oude wegdek is uitgegraven, pijpen en leidingen zijn vernieuwd en vervolgens een nieuw ingedeelde weg wordt aangebracht. De werkzaamheden staan gepland tot eind februari maar dat is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Tot nu toe hebben zich wat dat betreft nog geen vertragingen voorgedaan. Verkeer, inclusief bus 44 richting Bijlmer, wordt omgeleid via de Arent Krijtsstraat. De rest van de straat tot aan de Hartveldseweg is afgelopen jaar al onder handen genomen. In het plantseizoen zullen weer bomen en beplanting langs de Burg, Bickerstraat worden aangebracht.