CEO Diemer bedrijf ParkNow vertrekt bij reorganisatie

Het in de Diemer kantorenwijk Bergwijkpark-Zuid gevestigde parkeerbedrijf Park Now Group voert veranderingen door in de organisatie. De rol van CEO Europe wordt daarbij opgeheven waarbij de huidige CEO Marc de Vries het bedrijf per 1 maart aanstaande ook verlaat. Wel komt er bij Park Now in de leiding een Chief Commercial Officer naast de Chief Technology Officer. Het bedrijf  Park Now Group, dat deel uitmaakt van de wereldwijde joint-venture voor mobiliteitsdiensten van autobedrijven BMW en Mercedes-Benz, blijft wel in Diemen gevestigd, heeft De Vries desgevraagd bevestigd. De parkeerdiensten van Park Now zijn beschikbaar in meer dan duizend steden in elf landen en worden gebruikt door meer dan 22 miljoen klanten die via de apps samen rond de 155 miljoen transacties per jaar afwikkelen.