Enquête over parkeren in Diemen al ruim 2.000 keer ingevuld

De enquête over het parkeren in Diemen is al door ruim 2.000 inwoners en bedrijven ingevuld. Dat heeft de gemeente laten weten. Op verzoek van een aantal inwoners is het onderzoek nu ook in het Engels beschikbaar. Op de website van de enquête kan rechtsboven de voorkeurstaal worden ingesteld. Invullen van de vragenlijst kan alleen online en met gebruik making van een persoonlijke code die is vermeld op een brief over de enquête die naar alle adressen in Diemen is verzonden. De gemeente Diemen wil met het onderzoek van inwoners en ondernemers weten wat ze vinden over het parkeren ter voorbereiding van een nieuw parkeerbeleid. Dat zal later dit jaar aan de gemeenteraad worden voorgelegd. Het oude parkeersysteem met betaald parkeren, een vergunningengebied en een toenemend aantal blauwe zones in heel Diemen is gebaseerd op inmiddels al jaren oude uitgangspunten.

(archieffoto)