Politie bezorgd over uit Diemen vermiste 13-jarige jongen

De politie van Diemen is bezorgd over het lot van de dertienjarige Keith Kollakowski die sinds dinsdag wordt vermist. Keith is maandagochtend weggelopen uit zijn ouderlijk huis in Diemen en dinsdag nog wel bij zijn opa en oma in Amsterdam-Oost geweest maar sindsdien verdwenen. De politie gaat niet uit van een misdrijf maar denkt wel dat de jongen hulp nodig heeft, aldus een woordvoerder tegenover AT5. Keith is 140 cm lang en heeft heel kort plat zwart haar. Maandag droeg hij een zwarte joggingbroek en zwarte gympen van Nike. Verder droeg hij een donkere jas met een rode en grijze streep op de voor- en achterkant, op de jas zit ook een capuchon die Keith meestal draagt. ‘’Heeft u Keith gezien of weet u waar hij verblijft neem contact op met de politie via 0900-8844 of loop een politiebureau binnen. Wij horen het graag,’’ aldus de politie van Diemen/Ouder-Amstel.