Milieu Service Nederland

Nieuwe CEO voor Diemer bedrijf Milieu Service Nederland

Het op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen gevestigde Milieu Service Nederland heeft Jan de Vroe benoemd tot CEO. Hij volgt met onmiddellijke ingang huidig CEO Ronald Voorsluijs op die wel als eigenaar/ondernemer actief blijft binnen het bedrijf. Ronald gaat zich met zijn broer Jeffrey meer richten op de holding terwijl De Vroe de dagelijkse leiding van MSN en de zusterbedrijven Recycling Diemen en Paridon Containers op zich neemt. De Vroe bekleedde de afgelopen 25 jaar verschillende directiefuncties in de afvalbranche. Voorsluijs is ingenomen met zijn benoeming: “Het is heel fijn om Jan aan boord te hebben. Met zijn kennis, ervaring en contacten, is hij de aangewezen persoon om met Milieu Service Nederland de volgende stappen te zetten. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, zowel in medewerkers als in omzet en marktaandeel, en dat gaan we de komende jaren nog verder uitbouwen. Jan heeft veel ervaring op dit gebied én binnen de branche. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij onze organisatie van een familiebedrijf op kan schalen naar het volgende niveau”.