InHolland

Geen lessen bij hogeschool Inholland Diemen tot 31 maart

Bij Hogeschool Inholland, dat een grote vestiging heeft aan Wildenborch bij Holland Park in Diemen-Zuid, vindt tot en met 31 maart geen fysiek onderwijs plaats, in welke vorm dan ook.  ‘’Denk aan lessen, tentamens, en individuele gesprekken met docenten en decanen. Vanwege maatregelen rondom het coronavirus komen dus alle fysieke onderwijsactiviteiten op alle locaties te vervallen. We zijn aan het uitzoeken welke onderwijsactiviteiten in een online variant aangeboden gaan worden. Verdere informatie hierover volgt, aldus de hogeschool op haar website. De gebouwen, waaronder die in Diemen, blijven open van 08.00 tot 16.30 uur. Hogeschool Inholland adviseert collega’s ook thuis te werken als de dienst dit toelaat. ‘’Samen met de collega’s in je team en met je leidinggevende wordt bekeken wat er thuis kan en wat fysiek in ons gebouw plaats moet vinden. Bij onduidelijkheid beslist de leidinggevende.’’ Tot op heden blijven de basisscholen ook in Diemen nog open hoewel er veel leerlingen en ook leerkrachten weg blijven vanwege het coronavirus.