Bakkerijbedrijf Visser Diemen zet Brood Drive-Through op

Het Diemer bedrijf Bakkerij Visser heeft een Brood Drive-Through opgezet waar klanten vanuit hun eigen auto ambachtelijk brood kunnen halen. Samen met andere versleveranciers wordt gekeken of het aanbod kan worden uitgebreid met andere producten. Bakkerij Visserij, gevestigd aan de Treubweg op bedrijventerrein Verrijn Stuart, bakt al meer dan 50 jaar ambachtelijk brood voor de horeca. Door het sluiten van die horeca blijven er bij leveranciers grote voorraden grondstoffen en producten over. Om verspilling tegen te gaan heeft Food Inspiration een platform etenover.nl opgezet waardoor de consument rechtstreeks kan kopen. Bakkerij Visser biedt via dat platform broodtassen met een verschillende inhoud aan afbak-broden aan. ‘’Horecaleveranciers zoals wij krijgen toch een enorme klap nu de horeca gesloten is. Het is fijn dat Food Inspiration het mogelijk maakt dat wij kunnen proberen in deze onzekere tijd, waar we met z’n allen in beland zijn, iets positiefs te ondernemen, aldus eigenaar Pim Visser. Ondernemers die zich bij het initiatief willen aansluiten kunnen zich melden via 020-6244284.