Stations

Diemen houdt voorshands kwartierdienst op beide stations

Op beide NS-stations in Diemen blijft NS voorshands met een kwartierdienst rijden. Dat geldt zowel door de week als in het weekend, blijkt uit de NS-Reisplanner. NS heeft maandag 30 december een basisdienstregeling ingevoerd met op de meeste trajecten twee treinen per uur. Maar op sommige routes zoals die langs station Diemen en langs station Diemen-Zuid blijft de kwartierdienst gehandhaafd. NS vraagt wel om alleen per trein te reizen als dat strikt nodig is. ‘’Plan uw reis kort voor vertrek met de reisplanner van 9292.nl voor het meest actuele reisadvies. Let op: de treinen blijven rijden zodat mensen die daar echt afhankelijk van zijn, zoals mensen in vitale beroepen, er gebruik van kunnen maken. Reis dus alleen met de trein als dat noodzakelijk is! Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, op het station, in de trein en bij het in- en uitstappen.’’ Het GVB onderhoudt vanaf maandag 30 maart ook op de door Diemen rijdende lijnen 19, 44, 66 en 53 een kwartierdienst. Tramlijn 19 gaat op dinsdag 31 maart ook weer de normale route naar en van Diemen-de Sniep rijden.